top of page

HopeHappening 2024

Paus Franciscus komt van 26 tot 29 augustus naar België naar aanleiding van de 200ste verjaardag van de KULeuven. Dat weekend vindt er ook een christelijk evenement in Brussels Expo plaats namelijk HopeHappening. Je kan ook blijven overnachten om zo de eucharistieviering met de Paus bij te wonen de volgende ochtend. Dit event is dé ideale gelegenheid om met het christendom in contact te komen en meer erover te leren.


Tijdens HopeHappening worden er verschillende activiteiten georganiseerd om God en Jezus beter te leren kennen en te aanbidden, waaronder een christelijk muziekfestival en workshops. Dit is ook de gelegenheid om andere christenen te ontmoeten, nieuwe vrienden te leren kennen en meer te weten te komen over het geloof.


Ook als je niet gelooft, ben je meer dan welkom op dit event. Het is een mooie kans om Jezus te leren kennen en te zien en voelen wat Gods liefde is. De verschillende workshops, gelovige mensen en thought leaders zullen daarbij helpen en dat zal heel leerrijk en inspirerend zijn. Meer informatie over het programma vind je op de website van HopeHappening: https://www.hopehappening.be/nl. Wil je er ook bijzijn wees dan snel want de inschrijvingen zullen 6/09 sluiten. Een ticket voor de HopeHappening kost €20, met overnachting kost het €25.


Als christelijke campus gemeenschap willen we ook als groep er naartoe gaan. Op die manier kunnen we de pelgrimstocht samen ervaren en is het minder spannend. Indien je graag meegaat kan je een mail sturen naar ccgdiepenbeek@gmail.com en je kan ook onze Whatsapp groep joinen https://chat.whatsapp.com/JtJz0HPT2zd5IuLd7jqNZD.

De gedetailleerde planning volgt later.


Hopelijk tot dan!


Banner over Hope Happening

6 weergaven

Comments


bottom of page