top of page

Welkom

Hey hey! Welkom op onze website. Wij zijn de CCG, Christelijke Campus Gemeenschap, een studentenvereniging voor en door studenten die wordt bijgestaan door de campuspastor, Karin. De meeste studenten zijn christenen of zoekende christenen, maar dat betekent niet dat jij ā€“ die niet gelooft of met vragen zit ā€“ niet welkom bent. Wij verwelkomen graag iedereen ā€“ gelovig of niet ā€“ en willen studenten met elkaar verbinden. We willen een plek zijn waar iedereen zich goed en gewaardeerd voelt en waar je altijd terechtkanĀ voor eender welk probleem of gesprek. We houden van jou en vinden iedere persoon even belangrijk. Iedereen heeft zijn talenten en die mogen getoond worden!



Jezus aan het kruis waardoor Hij licht brengt in de wereld.
Jezus houdt van jou! Hij brengt licht in de duisternis.


Jezus staat bij ons centraal, want Hij is onze Redder en Heer, de drijvende kracht van deze vereniging. Zonder Hem zouden we niet zijn wie we zijn.

God houdt van jou!




ā€œZo waar ik leef ā€“ spreekt God, de Heer ā€“, de dood van een slecht mens geeft me geen vreugde, ik wil dat hij een andere weg inslaat en in leven blijft. EzechiĆ«l 33:11



We organiseren tal van activiteiten. Enerzijds om andere studenten te leren kennen en samen een leuke tijd te hebben, anderzijds om God te aanbidden en te eren. We staan niet alleen open voor binnenlandse maar ook buitenlandse studenten, we verwelkomen graag iedereen. Kom gerust eens langs om andere studenten te ontmoeten en kennis met ons te maken. We werken met inschrijvingen zodat we ons goed kunnen voorbereiden, dus gelieve dit niet te vergeten als je wil komen šŸ˜ŠĀ Meer informatie over onze activiteiten kan je vinden onder het tabblad 'activiteiten'.


Nood aan een gesprek? Aarzel niet om de campuspastor of een van de andere leden te contacteren, je bent ons zeker niet tot last! Bovendien is de campuspastor bijna dagelijks aanwezig in ons lokaal J5, Universiteit Hasselt, campus Diepenbeek gebouw D. Je kan dus ook gewoon eens binnenspringen.


Op onze blogpagina zullen we niet alleen christelijke topics plaatsen zoals getuigenissen, Bijbelstudie, Bijbelgids: hoe begin je de Bijbel te lezen, zingeving in het leven, vergeving of blogs waarbij we inspelen op de actualiteit, maar ook algemene topics zoals het studentenleven, het kotleven, over een van onze aankomende activiteiten, een evenement in de buurt of een onderwerp waarover je graag advies wil.


We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

CCG Presidium

9 weergaven

Ī£Ļ‡ĻŒĪ»Ī¹Ī±


ĪŸ ĻƒĻ‡ĪæĪ»Ī¹Ī±ĻƒĪ¼ĻŒĻ‚ Ī­Ļ‡ĪµĪ¹ Ī±Ļ€ĪµĪ½ĪµĻĪ³ĪæĻ€ĪæĪ¹Ī·ĪøĪµĪÆ.
bottom of page